Als u een bedrijf runt, is een van uw grootste zorgen uw bedrijfseigendom, zorg daarom voor een inboedelverzekering

Helaas is menig kleine zakenman ‘s nachts gewekt door indringers in zijn winkel of door het alarm van het afgelegen kantoorpand dat om vier uur ‘s morgens zijn mobiel belt.

Als zakenman is uw woning altijd in gevaar. Gelukkig is er een inboedelverzekering beschikbaar die alle risico’s dekt waaraan een onderneming, groot of klein, kan worden blootgesteld. Deze verzekering is beschikbaar voor huurders of huurders van bedrijfseigendommen of voor eigenaars die de inboedel in het pand houden.

  • Een van de grootste risico’s voor bedrijfseigendommen is diefstal en met name de inhoud van bedrijfseigendommen.
  • Dieven, hoewel het zelden bekend is dat ze gebouwen stelen, maar regelmatig commerciĆ«le gebouwen aanvallen voor de inhoud.

Daarom zal een inboedelverzekering op twee belangrijke punten worden beoordeeld op diefstal.

Voornamelijk de locatie van het gebouw waar de inboedel wordt bewaard. Als u uw bedrijf runt in een gebied met een hoog risico op diefstal, zoals gedefinieerd door de statistieken van de verzekeringsmaatschappij, dan betaalt u veel meer om uw bedrijfsmiddelen te beschermen.

Zorg er voor dat je je bedrijfs activa goed verzekerd met een inboedelverzekering

Ten tweede worden de kosten voor de dekking van uw bedrijfsmiddelen bepaald door de waarde van het onroerend goed dat op het bedrijfsterrein wordt bewaard. Indien u voorraden of apparatuur aanhoudt die als een hoog diefstalrisico worden beschouwd, dan zal dit tot uiting komen in de genoemde premies.

Zorg er voor dat je je voorraad hebt verzekerd

Risicovolle voorraden omvatten goederen die gemakkelijk draagbaar zijn en tegen contant geld kunnen worden doorverkocht, waaronder audio-, video- en televisieapparatuur, sigaretten, sigaren en tabak, designerkleding, computers en digitale apparatuur en software, computerspelletjes, drugs, geneesmiddelen en medicijnen, edele metalen en juwelen, mobiele telefoons, telefoons en radio’s, camera’s, fotoapparatuur, elektrisch gereedschap, dvd’s, cd’s, trofeeĆ«n, wijnen, alcohol en gedistilleerde dranken. Als uw bedrijfspand een van deze items bevat, moet u de totale waarde van elk van deze items berekenen wanneer u een dekking aanvraagt.

Verzekeren

Waar moet je je inboedelverzekeringen en rechtsbijstandverzekering op aanscherpen?

U heeft uw auto, uw huis, uw gezondheid en uw leven verzekerd, maar heeft u uw bezittingen verzekerd? De inboedelverzekering richt zich specifiek op de verzekering van bezittingen en inboedel en wordt beschouwd als een aparte vorm van verzekering ten opzichte van de inboedelverzekering. De meeste huis verzekeringen omvatten een soort van dekking voor uw […]

Read More
inboedelverzekering vergelijken zonder gedoe
Verzekeren

Wanneer Wordt De Dekking Voor Inboedelverzekeringen Van Kracht? Kijk Ook Of Je Toevallig Een Rechtsbijstandverzekering Nodig Hebt Voor Je Situatie

De verzekeringsdekking begint onder voorbehoud van andere schriftelijke overeenkomsten op de datum vermeld in de verzekeringspolis. Het kan daarom slim zijn om vooraf te beginnen met inboedelverzekering vergelijken in Nederland. Daardoor kun je gemakkelijk kosten besparen, soms is het ook mogelijk om je rechtsbijstandverzekering vergelijken in 2019 op dezelfde manier te regelen. Maar waar moet […]

Read More
Verzekeren

Wat moet je ervoor doen om een goede rechtsbijstandverzekering te vinden

Een rechtsbijstandverzekering voor uw huis hoeft nog niet duur te zijn en met zo weinig dekking. De ideale inboedelverzekering moet goedkoop maar flexibel zijn. U kunt zeker het beste uit uw verzekering halen voor de inboedel van uw huis. U zult er niet eens spijt van hebben dat u er elke cent voor betaald heeft. […]

Read More