Besparingen maken op je energierekening, het valt nog steeds niet mee

We proberen tegenwoordig allemaal zoveel mogelijk dollars te besparen. Wat met verminderde besparingen, banenverlies, stijgende energie prijzen en een algemene malaise na een van de ergste recessies in de geschiedenis, wil iedereen bezuinigen op onnodige uitgaven.

Hier zijn enkele eenvoudige tips die iedereen kan implementeren:

  1. Als u nog steeds gloeilampen in uw armaturen, maak de kleine investering om ze te veranderen in fluorescerende lampen. Ik weet het – de blootgestelde zien er niet geweldig uit, vooral in een kroonluchter. Hopelijk worden ze in de nabije toekomst een beetje esthetischer.

Je kunt makkelijker energie besparen door deze tips

Om te analyseren, zult u gebruik maken van 10 gloeilampen van 60 Watt tot een 15 Watt fluorescerende lamp. Natuurlijk zijn de standaardlampen individueel goedkoper, maar 10 van hen zullen nog omhoog het kosten meer op de lange termijn beëindigen. U bespaart meer dan 40 dollar aan elektriciteitskosten – of meer. Deze statistiek is waar op het moment van schrijven. Heb ik al gezegd dat dit EEN lichtarmatuur is? Hoeveel heeft u er in uw huis? Doe de wiskunde – dit zijn niet onbelangrijke besparingen.

  • Als extra bonus heeft u het broeikasgas van kooldioxide met bijna 700 pond verminderd. Niet slecht!

Je kunt ook een broodrooster gebruiken om te besparen

  1. In plaats van uw oven op te warmen om één of twee porties te bakken, zoekt u naar een broodroosteroven aan het werkblad. Dit is geweldig voor mensen die op zichzelf wonen. Ik ken iemand die één varkenskotelet of een gebakken aardappel in zijn oven kookt. Toen hij overstapte op een heteluchtoven was hij verbaasd over hoeveel minder stroom hij gebruikte en hoeveel sneller het eten klaar was!

De diepvriezer kan ook flink energie in gebruik nemen

  1. Die 30 jaar oude diepvriezer in je kelder is een grote bonus als je pizza’s en biefstuk wilt kopen als ze te koop zijn, maar wist je dat elke koelkast of diepvriezer ouder dan 10 jaar ongeveer 60% meer elektriciteit verbruikt dan de nieuwere modellen? Weg ermee! Er zijn bureaus die uw oude apparaat komen ophalen en het op een milieuvriendelijke manier weggooien, dus het is gemakkelijk voor u en zal u ook veel geld besparen.

Zwembaden hoeven niet energieslurpend te zijn

  1. Zwembaden hoeven niet zo’n energieafvoer te zijn. Door het gebruik van een zonnedeken wanneer het zwembad niet in gebruik is, bespaart u tot 20% op de verwarmingskosten. Probeer ook eens de pomp op een timer te zetten. Dit doen we al 3 jaar en het werkt uitstekend. De pomp schakelt om 20.00 uur uit en gaat om 8.00 uur weer aan. Ik ben blij dat ik 50% minder uitgeven aan het aandrijven van de pomp en het water is kristalhelder.

Energie

Je kunt met een open haard in huis behoorlijk wat warmte besparen en geld op je energierekening

Het hebben van een open haard in uw huis heeft verschillende voordelen. Naast het feit dat het warmte in uw huis kan brengen en uw zicht kan ontspannen, kan het ook dienen als een kostenbesparende oplossing om te besparen op je energie. Je hoeft minder gas en licht te gebruiken Bij de aankoop van een […]

Read More
energie vergelijken in 2019
Energie

Hoe Kun Je Nu Gemakkelijk Energie Vergelijken Zonder Al Te Veel Gedoe? Bekijk Deze Handige Tips!

Als je ooit een hoge energierekening hebt ontvangen, was je eerste gedachte hoogstwaarschijnlijk: “Waarom zijn mijn kosten deze maand zo hoog?” Veel factoren dragen bij aan hoge elektriciteitsrekeningen – met name het warme weer. Energie vergelijken is natuurlijk een slimme optie om alle energieleveranciers langs elkaar te houden, maar wat kun je nog meer doen […]

Read More
Energie

Wat is de beste manier om je energiekosten te verlagen zonder al te veel gedoe

De beste manier om de energiekosten te verlagen is door een combinatie van acties. Maar om te beginnen is minder energie gebruiken een goede plek om te beginnen en daar kan iedereen in uw huishouden aan bijdragen. Je energieverbruik hoeft niet perse omlaag Het hoeft niet moeilijk te zijn om de hoeveelheid energie die je […]

Read More