In Amerika is de energierekening een belangrijk onderwerp geworden door alle kosten en baten

Wist u dat een gemiddeld huishouden in de VS 5-10% van zijn energiebudget aan verlichting alleen besteedt? Dat is een deel van het budget dat u zou kunnen besparen door deze eenvoudige maar vergeten tips te doen.

Als je in huis je verlichting veranderd kun je kosten op je energie besparen

Ten eerste moet het type verlichting dat u in uw huis gebruikt Compacte TL-verlichting zijn, ook wel bekend als CFL. De reden hiervoor is dat ze minder verbruiken en langer meegaan. Ze zijn misschien wat zwaarder op de zak, maar op de lange termijn bespaart u uiteindelijk veel geld. Als je ze nog niet allemaal kan vervangen, begin dan met het vervangen van de meest gebruikte lampen. Vergeet de lampen en armaturen niet.

High Tech Verlichting om energierekening omlaag te brengen

High Tech Verlichting is iets dat in het begin weer een beetje kan kosten, maar dat je op de lange termijn zal besparen. Het punt hier is dat je de lichten onder controle moet hebben, veel tijd wordt verspild aan verlichting die op de verkeerde plaats is en wanneer deze niet gebruikt hoeft te worden.

Energie besparen door verlichting is een makkie

Er zijn zoveel nieuwe verlichtingssystemen die u kunnen helpen het gebruik van verlichting in uw huis te reguleren. Sommige mensen gebruiken dimmers, zodat de lichtinput wordt verminderd. Sommige lampen hebben timers, zodat u zich geen zorgen te maken over het vergeten om het licht uit te schakelen in de garage voor de n’th tijd.

  • Een van mijn favorieten is bewegingssensor verlichting, ze gaan in principe aan als er iemand rondloopt in de ruimte. Dit is ook geweldig om dieven de stuipen op het lijf te jagen! Er zijn lampen die werken volgens de buitenlichtomstandigheden, dus als het donker is, gaan de lampen aan. Al deze lampen zijn verkrijgbaar bij lokale winkels en zijn eenvoudig te installeren.
  • Tot slot, profiteer van het natuurlijke licht dat ons ter beschikking staat. Zorg er bij de bouw van een woning voor dat u weet waar de zon het felst schijnt en gebruik dat in uw voordeel. Afgezien van het feit dat het gratis, kunt u altijd voorkomen dat schittering met binds, gordijnen, enz.

Energie

Je kunt met een open haard in huis behoorlijk wat warmte besparen en geld op je energierekening

Het hebben van een open haard in uw huis heeft verschillende voordelen. Naast het feit dat het warmte in uw huis kan brengen en uw zicht kan ontspannen, kan het ook dienen als een kostenbesparende oplossing om te besparen op je energie. Je hoeft minder gas en licht te gebruiken Bij de aankoop van een […]

Read More
energie vergelijken in 2019
Energie

Hoe Kun Je Nu Gemakkelijk Energie Vergelijken Zonder Al Te Veel Gedoe? Bekijk Deze Handige Tips!

Als je ooit een hoge energierekening hebt ontvangen, was je eerste gedachte hoogstwaarschijnlijk: “Waarom zijn mijn kosten deze maand zo hoog?” Veel factoren dragen bij aan hoge elektriciteitsrekeningen – met name het warme weer. Energie vergelijken is natuurlijk een slimme optie om alle energieleveranciers langs elkaar te houden, maar wat kun je nog meer doen […]

Read More
Energie

Besparingen maken op je energierekening, het valt nog steeds niet mee

We proberen tegenwoordig allemaal zoveel mogelijk dollars te besparen. Wat met verminderde besparingen, banenverlies, stijgende energie prijzen en een algemene malaise na een van de ergste recessies in de geschiedenis, wil iedereen bezuinigen op onnodige uitgaven. Hier zijn enkele eenvoudige tips die iedereen kan implementeren: Als u nog steeds gloeilampen in uw armaturen, maak de […]

Read More